0

Betaalmethoden

Veilig en vertrouwd betalen is erg belangrijk bij Jouw StudieLaptop. Daarom bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan. Alle online betalingen gebeuren in een beveiligde omgeving die versleuteld is via een SSL verbinding. Hieronder vindt je een uitleg over onze verschillende betaalmogelijkheden. Heb je na het lezen hiervan nog vragen neem dan contact met ons.

iDeal 

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Jouw StudieLaptop krijgt gelijk bericht van jouw betaling en stuurt gelijk jouw bestelling naar jou toe. Betalen met iDeal is helemaal gratis.

Klarna Betaal Later 

Bestel nu, betaal over 30 dagen met Klarna Achteraf Betalen. Het betalen met Klarna is helemaal gratis bij Jouw StudieLaptop. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Jouw StudieLaptop stuurt gelijk jouw bestelling op na akkoord van Klarna. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of op de website van Klarna.

SEPA Overboeking 

Met SEPA overboeking boek je vanuit je eigen bankomgeving het te betalen bedrag over naar Jouw StudieLaptop. Let op: de verwerking hiervan duurt 1-3 werkdagen. Een SEPA overboeking is helemaal gratis.

Paypal 

Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld. voor Paypal rekent Jouw StudieLaptop een toeslag percentage van 3% over de totale verkoopprijs.

Bancontact 

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt. Betalen met Bancontact is gratis bij Jouw StudieLaptop.

Pinnen en contant 

In onze winkel kan je betalen met pin (van alle Nederlandse Banken) en contant (contant geld wordt altijd gecontroleerd). 

 

Contact

Bel ons

Ma t/m vrij van 10:00 - 17:00
zat & zon gesloten

058-7855398

E-mail

Antwoord binnen 1 werkdag

E-mail ons

Social media

Volg ons op

Jouw StudieLaptop

François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
Nederland Bekijk op Google Maps

NL002290825B95
72933275

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »