Door Jouw StudieLaptop, 26 oktober 2021

Touchbar Tips van Jouw StudieLaptop!

Touchbar Tips van Jouw StudieLaptop!

De Touch Bar, een niet te missen functie die vanaf de MacBook Pro 13 inch zich standaard op Jouw StudieLaptop bevind. De Touchbar is niet alleen functioneel, het is ook nog eens een leuke gadget. Lees hieronder onze tips en haal alles uit je Touch Bar.  

De Touch Bar is een mini touch-strip boven je toetsenbord. Het vervangt de oude functietoetsen op de MacBook Pro’s. De strip is aanraakgevoelig en kan meerdere functies vertonen. Zo staat bijvoorbeeld de volume en de helderheidsfunctie op de Touch Bar. Rechts op de Touch Bar zit een Touch-ID vingerafdrukscanner. Hiermee open je gemakkelijk en veilig jouw accounts of bevestig je een betaling met Apple Pay. Handig toch?!

  • Tip 1 Quick Type

De Touch Bar voorziet je van typsuggesties. De suggesties worden afgestemd op woorden die je eerder hebt gehanteerd. Ook kun je suggesties voor e-mails en telefoonnummers ontvangen. Typ je verslag sneller en veiliger met de Quick Type functie! 

  • Tip 2 Adobe Photoshop en Illustrator

De Touch Bar is ook geschikt voor grafische apps, bijvoorbeeld Adobe Photoshop en Illustrator. Zo kun je de zichtbaarheid van lagen aanpassen, makkelijker je ontwerpen selecteren en eventuele maskers gebruiken.

Our designers test drive Photoshop CC's Touch Bar integration | Jigsaw24

  • Tip 3 Agenda

Nieuwe afspraken, deadlines of hoorcolleges toevoegen? Het kan allemaal. Met de Touch Bar blader je gemakkelijk door de afspraken van de dag en/of week.

  • Tip 4 Mail

Met de Touch Bar kun je gemakkelijk reageren op inkomende mails. Geef aan of je ze wilt beantwoorden, doorsturen of archiveren. Bij deze functie komt de intelligentie van de Touch Bar van pas. De Touch Bar houdt rekening met eerdere acties. Verplaats jij standaard de mails van je studiegenoten naar dezelfde map? Dan zal de Touch Bar dit aangeven.

How to use the Touch Bar with the Mail app on the MacBook Pro?

  • Tip 5 Whatsapp Emoji’s toevoegen

Onder het hoorcollege snel even reageren op jouw studiegenoot? Dat kan! Installeer de Whatsapp Applicatie en voeg de emoji’s toe aan de Touch Bar. Klik eerst op het tekst vak waarin je kunt typen en de emoji’s zullen zich vanzelf weergeven op de Touch Bar.

Emojis are why you'll want the new MacBook's Touch Bar - CNET

  • Tip 6 Customize Jouw Touch Bar

Customize de Touch Bar geheel naar eigen wens. Ga naar systeemvoorkeuren en klik op toetsenbord om de Touch Bar aan te passen. Hier kun je aangeven welke apps of functionaliteiten jij in de Touch Bar wilt zien staan.

Customize your MacBook Pro Touch Bar | by Dario Prski | Medium

  • Tip 7 De welkbekende F toetsen

Iedereen kent ze wel, de F1 tot en met F12 toetsen. Gebruik jij deze toetsen vaak? Geen probleem. Je kunt ze gemakkelijk toevoegen aan de Touch Bar.

Bestel nu Jouw StudieLaptop met Touch Bar. Bekijk snel onze MacBook Pro modellen. Wil je meer informatie? Schroom niet en neem contact op met één van onze productspecialisten.

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »